VACATURE CURSUSLEIDER SMARTPHONE/TABLET (ANDROÏD)

image_pdfimage_print

Gilde Westelijke Mijnstreek zoekt iemand die een cursus kan geven in het gebruik en het instellen van de smartphone en tablet (Androïd besturingssysteem).

 

Onze huidige cursusleider gaat stoppen en wij zoeken een opvolger. Er is nog steeds vraag naar een cursus voor het gebruik van smartphones en tablets (Androïd). In de cursus kunnen o.a. de volgende onderwerpen aan bod komen:

Bediening en installatie ( o.a. google account, google drive), Instellingen, Contactpersonen, agenda, adressen, noties, Surfen op het internet, e-mailen via Gmail en/of zelf gemaakte mailadres, Whatsapp, Apps en widgets downloaden, ordenen, en (veilig) gebruiken, Internetbankieren en andere bankzaken regelen, Nieuws, kranten, tijdschriften, (audio)boeken lezen, Werken met foto’s, video (Youtube) en audio, WIFI, BlueTooth.

De lessen worden gegeven in onze goed geoutilleerde, nieuwe lesaccommodatie aan de Pancratiusstraat 24 in Munstergeleen (Gemeenschapshuis).

Gilde vergoedt noodzakelijk gemaakte onkosten (reiskosten e.d.). Daarnaast krijgen onze vrijwilligers 2 x per jaar een uitnodiging voor een gezellige activiteit met eten en drinken en de mooiste beloningen zijn de tevreden gezichten van de cursisten die weer wat geleerd hebben in een gezellige setting.

 

Belangstellenden kunnen hun reactie mailen naar: info@gildewestelijkemijnstreek.nl

Geplaatst in Actueel, Gilde Nieuws