VACATURE CURSUSLEIDER ENGELS OPFRIS

image_pdfimage_print

Er is vraag naar een opfriscursus Engels, welke aansluit op onze beginnerscursus, maar deelname is ook mogelijk als men reeds eerder Engels geleerd heeft, bv op de middelbare school, en er behoefte is het Engels weer wat op te halen.

Wie (m/v) wil op vrijwillige basis deze opfriscursus Engels geven aan onze cursisten?

Gilde Westelijke Mijnstreek is een dienstverlenende stichting die uitsluitend bestaat uit vrijwilligers. Zij stellen hun specifieke kennis, kunde en ervaring belangeloos ter beschikking.

Onze cursusleiders gaan altijd uit van hun eigen kennis en vaardigheden; zij stellen een cursus samen en bepalen zelf de methode, de faciliteiten en de planning van hun cursus in overleg met onze coördinator talen. In een gemoedelijke sfeer (er wordt niet gewerkt voor een diploma of getuigschrift!) leren cursisten woorden, grammatica, zinsopbouw e.d. van het Engels en hoe zij zich in het Engels kunnen uitdrukken

De cursusleider dient over didactische kwaliteiten te beschikken en aantoonbare ervaring te hebben in het lesgeven in de Engelse taal. De inhoud van de cursus moet redelijkerwijs aansluiten op de kennis en vaardigheden die zijn opgedaan in de beginnerscursus.

Al onze vrijwilligers (cursusleiders, kantoormedewerkers en bestuursleden) zetten zich belangeloos in, zonder daarvoor een vergoeding te ontvangen. Noodzakelijke onkosten worden uiteraard wel vergoed. Twee maal per jaar worden onze vrijwilligers uitgenodigd voor een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

INTERESSE?

Schrijf een mailtje naar het bestuur van Gilde Westelijke Mijnstreek info@gildewestelijkemijnstreek.nl

Geplaatst in Actueel, Over ons