Tweelanden route wandeling omgeving Rimburg dinsdag 29 januari 2019

image_pdfimage_print

Gilde Westelijke Mijnstreek organiseert op dinsdag 29 januari weer haar eerste wandeling van dit jaar.

Het wordt deze keer weer een mooie natuurwandeling in het zuiden van ons mooie Limburg.

We gaan deels langs het riviertje De Worm wandelen en verder door een mooi stuk authentiek bos, waar we misschien met wat sneeuw erbij gaan genieten van winterse taferelen.

Het terrein waar we wandelen is licht glooiend en afhankelijk van het weer kunnen sommige stukken wat drassig zijn.

 

De gehele tocht is ca. 13,5 km lang.

We verzamelen weer om 9.00 uur vanaf de parkeerplaats bij ons nieuwe Gildekantoor Pancratiusstraat 23 in Munstergeleen.  Na carpooling vertrekken we hier stipt op tijd naar de parkeerplaats gelegen bij het scoutinggebouw aan de Meuserstraat te Haanrade. Postcode: 6464CH.

 

Hier start de wandeling om 10.00 uur, dus zorg dat u tijdig aanwezig bent.

De wandeltocht gaat onder alle weersomstandigheden door. Zorg voor gepaste kleding, goed schoeisel en een lunchpakket. U wandelt mee op eigen risico. Iedereen mag meewandelen, want u hoeft geen lid van Het Gilde te zijn.

Om aan deze wandeltocht te kunnen deelnemen moet u zich vóór 12 uur op vrijdag 25 januari aanmelden op ons onderstaande gildekantoor. Zonder aanmelding is meewandelen niet mogelijk i.v.m. de organisatie! Tevens dient u bij aanmelding, op het gildekantoor, de kosten van € 6,00 per deelnemer te betalen.

U kunt zich ook aanmelden via de mail tot woensdag 23 januari o.v.v uw naam. Het verschuldigde bedrag kunt u dan overmaken op rekening:NL02RAB00113824378.

Het Gilde is ook geopend op dinsdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur. Op de dag van de wandeling zelf kunt u zich echter niet meer aanmelden i.v.m. de administratieve verwerking.

Vergeet dus niet om u ook op ons kantoor aan te melden.

 

Ons kantoor in Munstergeleen is geopend op dinsdag- donderdag- en vrijdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur.

Adres: Pancratiusstraat 23 Munstergeleen. Tel. 046-4585032.

e-mail: info@gildewestelijkemijnstreek.nl

 

 

Mocht u, na aanmelding, die dag toch niet aanwezig kunnen zijn, dan kunt u zich afmelden tijdens kantooruren op het Gildekantoor, tel. 046-4585032

of bij een van de gidsen.

Geplaatst in Uncategorized