Leesclub o.l.v. Wim Krings start op maandag 22 oktober

image_pdfimage_print

Onder leiding van Wim Krings start het Gilde Westelijke Mijnstreek inmiddels voor het derde jaar met een leesclub Een leesclub die 6 keer per jaar bij elkaar komt om gedurende 1.5-2 uur te praten over een boek per keer. Redelijk recente boeken komen aan bod waarbij een ieder wordt uitgedaagd om datgene uit het boek te halen wat hij/zij belangrijk vindt maar ook om naar elkaar te luisteren en andere inzichten/indrukken op je laten in te werken. Aan de hand van een aantal vragen zal het gesprek vertrekken. Dit is de houvast en niet de “stelregel”.

Voor de derde (zesde) bijeenkomst mogen de deelnemers zelf een boek aangeven wat men wil bespreken. In onderling overleg wordt dat in de tweede (vijfde) bijeenkomst vastgelegd.

 

Dit jaar bestaat voor het eerst de keuzemogelijkheid op in plaats van aan alle 6 avonden deel te nemen slechts aan 3 avonden deel te nemen, namelijk de eerste drie of de laatste drie. U kunt dat aangeven op het inschrijfformulier.

 

De eerste 3 bijeenkomsten zijn:

22 oktober van 19.15-21.15

Het boek voor de eerste bijeenkomst is:
Bernard Schlink: De voorlezer

19 november

Het boek voor de tweede bijeenkomst is:
Jaap Robben: Birk

7 januari 2019

Het boek voor de derde bijeenkomst is: wordt op tweede avond vastgelegd

 

De volgende 3 bijeenkomsten zijn ook steeds op maandagavond en wel op:

18 februari, 25 maart en 29 april

De leesclub staat gepland te Munstergeleen (Gemeenschapshuis het Trefpunt Pancratiusstraat 23). De leesclub bestaat uit in totaal 6 avonden van 2 uur. De kosten van deelname aan de leesclub bedragen €32,00 inclusief administratiekosten. Wilt U maar aan 3 avonden deelnemen, dan bedraagt de prijs €16,00 inclusief administratiekosten.

De groepsgrootte bedraagt minimaal 6 en maximaal 10 personen!

Heeft u interesse in bovenstaande cursus, neem dan contact op met ons kantoor. U kan ook gebruik maken van ons digitale inschrijfformulier. Op dit formulier is tevens ruimte voor het stellen van vragen.

Geplaatst in Actueel, Leesclub, Nieuwste cursus(sen), Overig