Frans opfriscursus (start dinsdag 3 oktober 2017)

image_pdfimage_print

Eén keer per jaar, in oktober, start het Gilde met diverse cursussen Frans, die elk bestaan uit 20 lessen van anderhalf uur. De einddata van deze cursussen liggen in maart.

 

In een gemoedelijke sfeer – er wordt niet gewerkt voor een diploma of getuigschrift! – leren cursisten woorden, grammatica, zinsopbouw e.d. van het Frans en hoe zij zich in het Frans kunnen uitdrukken.

Er kunnen per groep maximaal 12 tot 15 personen deelnemen. Inschrijving is vanaf nu mogelijk. Zodra eind september het lesmateriaal is besteld, is inschrijven niet meer mogelijk.

 

 

Opfriscursus Frans

Deze cursus sluit aan op onze beginnerscursus, maar u kunt er ook aan deelnemen als u ooit de Franse taal heeft geleerd, bv op de middelbare school, en u graag uw kennis Frans weer wilt opfrissen.

 

De kosten voor deze cursus bedragen € 85,-. Dit geldt voor cursisten die eerder bij ons de beginnerscursus hebben gevolgd (zij nemen het lesmateriaal van de beginnerscursus mee).

Voor nieuwe cursisten zijn de kosten € 100,-. Dit is inclusief een kopje koffie/thee in de pauze. U krijgt het lesmateriaal de eerste les uitgereikt.

 

In de loop van deze cursus heeft u wellicht aanvullend lesmateriaal nodig. Dit zal dan in overleg met de cursusleider verzorgd worden door de talencoördinator.

De kosten voor dit aanvullende lesmateriaal zullen rond de € 10,- liggen.

 

Heeft u interesse in deze cursus dan kunt u zich hiervoor vanaf nu aanmelden.

Voor nieuwe cursisten geldt; zodra in september het lesmateriaal binnen is, stopt de inschrijving voor deze cursus.

De overige cursisten kunnen zich hiervoor inschrijven tot een week voor de aanvangsdatum.

 

De opfriscursus Frans start op dinsdag 3 oktober van 19.00-20.30 uur

 

Het maximale aantal deelnemers is 12.

 

 

Geplaatst in Uncategorized
0 reacties op “Frans opfriscursus (start dinsdag 3 oktober 2017)
1 Pings/Trackbacks voor "Frans opfriscursus (start dinsdag 3 oktober 2017)"
  1. […] Frans 2e jaars […]