CURSUS FACEBOOK op 2 avonden in Elsloo en in Munstergeleen

image_pdfimage_print

CURSUS FACEBOOK op 2 avonden in Elsloo in november 2018 en 2 avonden in december in Munstergeleen

Hoewel Facebook niet altijd positief in het nieuws komt is het nog steeds het grootste social medium in Nederland en blijft populair onder Nederlandse gebruikers en met name 65-plussers vinden hun weg steeds meer naar Facebook.

Wat is Facebook? Facebook is een internationaal sociaal platform voor het leggen van contacten met familie, vrienden en kennissen. Facebook is een social netwerk site, waar gebruikers hun persoonlijke interesses delen met anderen. Er zijn meer dan 2 miljard gebruikers actief (per juni 2017). Dat zijn meer mensen dan inwoners in Europa, oftewel 1 op de 7 mensen op aarde.

Fan van bepaalde artiesten, kunstenaars, landen en/of steden, bedrijven, winkels, producten? Vindt gelijkgestemden over de gehele wereld en ook in Nederland? Wilt u evenementen of feesten in zeer korte tijd organiseren? Dit kan gemakkelijk met Facebook.

Kijk naar al die mensen uit diverse landen, hun hobby’s, hun interesses, hun foto’s, hun video’s, hun relaties, hun verhalen, etc. Dat kan allemaal als je een Facebookaccount hebt!

 

In deze cursus van twee avonden komen de volgende onderdelen aan bod:
Aanmaken van een profiel
Profielgegevens beheren
Vrienden zoeken en toevoegen
De startpagina en je tijdlijn
Foto’s en video’s beheren
Privacy instellingen
Aan het eind van elke avond is er ruimte om eigen gerichte vragen te stellen, mits deze nog niet aan bod zijn gekomen in de cursus.

De cursus omvat 2 avonden van 19.00 tot 21.00 uur.
De kosten van deze cursus bedragen € 15,00 inclusief administratiekosten.
Het meebrengen van uw eigen smartphone of tablet wordt aanbevolen.

In Elsloo in het Maaslandcentrum kunt u terecht op woensdag 7 en 14 november 2018.

In Munstergeleen in het Gemeenschapshuis het Trefpunt Pancratiusstraat 23 kunt u terecht op woensdag 12 en 19 december 2018.

De groepsgrootte bedraagt minimaal 5 personen!

Geplaatst in Actueel, Computer, Facebook, Nieuwste cursus(sen)