Bloemschikken

image_pdfimage_print

Gilde Westelijke Mijnstreek start met een cursus Bloemschikken!

De cursussen van Gilde zijn niet alleen leerzaam, maar ook gezellig en er zijn altijd voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Omdat al onze medewerkers dat op vrijwillige basis doen, zijn de cursussen aantrekkelijk geprijsd.

De planning voor deze cursus Bloemschikken van 4 lessen is als volgt: 29 januari, 26 februari, 19 maart en 16 april 2019. Altijd op de dinsdagmiddag van half twee tot vier uur.

Onderstaande bloemstukken de voorbeelden zijn voor de eerste les, uiteraard met bloemen naar eigen keuze:

De kosten bedragen € 40,00 voor de hele cursus.

U kunt ook per les inschrijven als u dat wenst. Losse workshops kosten € 12,50 per keer.

De cursus vindt plaats in het Gemeenschapshuis Pancratiusstraat 23 in Munstergeleen en uw cursusleidster is Lilian Gonzalez.

Bloemschikken ook Bloemsierkunst genoemd, is het vormgeven of creëren van een werkstuk met allerlei materialen. Niet alleen bloemen, maar ook groen uit de tuin en materialen zoals hout, metaal, steen en glas zijn mogelijk. Neem uw eigen spullen en materialen mee!

Tijdens deze cursus leert u omgaan met verschillende technieken en vaardigheden.

Het is de bedoeling dat onderstaande materialen door u worden meegebracht:

Schort, snoeischaar, tangetje voor ijzerdraad, schaar, plastic afvalzak en een mes (geen kartelmes) om de oase te snijden. Tevens een pot of schaal, bloemen, groen, oase en eventueel door de cursusleidster besproken materialen.

Aanmelden kan via de website www.gildewestelijkemijnstreek.nl of tel.0464585032

Geplaatst in Bloemschikken, Creatief